Loading...

Brabant Autolease is onderdeel van Autodroom Helmond. Een uniek concept. Dit is namelijk de eerste locatie in Nederland waar u met al uw autowensen aan het juiste adres bent. Dus ook voor (private) lease.

Alle bedrijven en medewerkerkers bij Autodroom Helmond gaan nét een stapje verder. Deze bedrijven versterken elkaar. U kunt dus rekenen op persoonlijk, goed advies en hoogstaande service.

Kies voor gemak
Brabant Autolease is hét adres voor leasing. Dat betekent dat wij alles van A tot Z regelen. Wij geloven in ontzorgen. U wilt niet uw winterbanden bij het ene bedrijf verwisselen en bij het andere bedrijf reparaties uit laten voeren. Gemák, daar draait het volgens ons om bij leasing.

Volop mogelijkheden
En gemak, dat bieden wij. Zo is de keus aan u! Wij hebben een uitgebreid aanbod aan nieuwe en gebruikte auto’s en zijn niet gebonden aan een merk. Onze leasecontracten bieden dat gemak ook. Er is een keuze uit een looptijd van 24 tot 48 maanden en daarnaast behoort shortlease (vanaf 3 maanden) tot de mogelijkheden. Dit is bijvoorbeeld de perfecte oplossing voor medewerkers met een tijdelijk contract.

De voordelen van Brabant Autolease op een rijtje:

 • Persoonlijk
 • Lokaal
 • Gedreven
 • Maatwerk
 • Klantgericht
 • Volop mogelijkheden
 • Full operational lease en netto operational lease
 • Zowel zakelijk als privé leasen
 • Grote voorraad gebruikte auto’s
 • Onderhoud en service op één adres
 • Scherpe tarieven
Vraag een offerte aan

Lease mogelijkheden

Wij staan voor u klaar:

 

Frank van den Nieuwenhuijzen

Directeur Autodroom Helmond

Ervaren ondernemer in de autobranche (meer dan 25 jaar ervaring) – No-nonsense – Gewoon goed werk – Topkwaliteit – Scherpe prijs

“Bij Autodroom Helmond laten wij uw autodromen uitkomen. In de afgelopen jaren heeft dit concept zich keer op keer bewezen. Door de krachten te bundelen, kunnen wij u een compleet dienstenpakket aanbieden tegen zeer scherpe prijzen.”

Ton van Abeelen

Brabant Autolease – Limburg Autolease

Liefde voor het vak – Werkt graag met mensen – Schat aan ervaring (sinds 1982 in het vak, sinds 1989 autolease) – Eerlijk – Betrouwbaar – Deskundig

“Ik zie het als een uitdaging om tot de perfecte oplossing te komen. Daarbij is het persoonlijke aspect enorm belangrijk, iedereen is anders.”

Pedro Saasen

Brabant Autolease – Limburg Autolease

Kwaliteit – Service – Ontzorgen – Accuraat 

“Met het leveren van de juiste service, kwaliteit, prijs willen wij ons onderscheiden. De klant staat voorop.

Alle facetten die komen kijken bij het leasen, bieden wij aan onder 1 dak.

Ontzorgen van onder andere : Bemiddelen aankoop, reparatie, onderhoud, schades, banden en shortlease vloot. Dit zorgt voor een enorm gemak voor de klant.

Hierdoor kunnen wij snel en flexibel handelen bij verschillende situaties. ”